aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατελάρης: «Πιο δυνατός από χθες»

Κατελάρης: «Πιο δυνατός από χθες»

Το πρόσωπο του ντέρμπι Ομόνοια-ΑΕΚ ήταν ο Φάνος Κατελάρης, με τον νεαρό διεθνή άσο του «τριφυλλιού» σε μια άτυχη στιγμή να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του (ευθύνη φέρει και ο Παναγή), γκολ με το οποίο η ομάδα της Λάρνακας έφθασε στη νίκη.

Ο 21χρονος μέσος, που κλήθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι προχθές να αγωνιστεί ως στόπερ, δεν τα παρατάει για ένα αυτογκόλ. Άλλωστε, είναι δυνατός χαρακτήρας και θέλησε να το επιβεβαιώσει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, η οποία συνοδευόταν από την πιο κάτω φωτογραφία.

«Κράτα το κεφάλι ψηλά στις αποτυχίες, και κάτω στις επιτυχίες», έγραψε με hashtag «πιο δυνατός από χθες». Ο κόσμος στηρίζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το έδειξε με το χειροκρότημά του προς το πρόσωπό του, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Μάλιστα, ο Κατελάρης κέρδισε πολλούς πόντους, με την ενέργειά του να παραδεχθεί το λάθος του. Δείγμα του χαρακτήρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ