aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατελάρης: «Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε ρατσιστής»

Κατελάρης: «Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε ρατσιστής»

Τη δική του απάντηση και εξήγηση στα όσα ακολούθησαν της ανάρτησης του στο Instagram μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων έδωσε ο Φάνος Κατελάρης.

Η ανάρτηση του: «Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, όσον αφορά στην ανάρτησή μου μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ήταν απλά ένα αθλητικό γεγονός, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρει άλλες διαστάσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό.

Η ένταση που προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο ενθουσιασμός της στιγμής, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο… Ο Φάνος Κατελάρης, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εθνικιστής, ούτε ρατσιστής. Σέβομαι κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από την εθνικότητά του, τη θρησκεία του, το χρώμα του και το φύλο του. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ίσχυε κάτι διαφορετικό όταν η μητέρα που με γέννησε κατάγεται από την Αφρική;

Πώς θα μπορούσα να έτρεφα τέτοια αισθήματα, από τη στιγμή που αγωνίζομαι στην Ομόνοια εδώ και 13 χρόνια; Γαλουχήθηκα με τα ιδανικά, τις ιδέες και τις αξίες αυτής της μεγάλης ομάδας. Κλείνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω πως σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα ούτε να προκαλέσω ένταση, αλλά ούτε και τα συναισθήματα συνανθρώπων μου.

Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στον κόσμο της και συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να βελτιώνομαι καθημερινά ως ποδοσφαιριστής, με στόχο να έχω επιτυχίες και να κατακτήσω τίτλους με την Ομόνοια.

Ευχαριστώ την Ομόνοια  και τον κόσμο της και ειδικότερα τη Θύρα 9, όπως και την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλάι μου και με στήριξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ