aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατελάρης: «Δέχθηκα κριτική για ένα λάθος, το χρειαζόμουν…»

Κατελάρης: «Δέχθηκα κριτική για ένα λάθος, το χρειαζόμουν…»

Ο Φάνος Κατελάρης σχολιάζει τη βράβευσή του ως FONBET MVP του αγώνα με την ΑΕΚ και τη νίκη που πέτυχε η Ομόνοια, τη φετινή του παρουσία και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Παράλληλα, τονίζει ότι το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ ήταν κάτι που χρειαζόταν για να τονώσει το ηθικό του μετά το λάθος που έκανε στον αγώνα με την ΑΕΛ (σ.σ εννοεί την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε).

Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω χαρά είμαι ευτυχισμένος για το βραβείο, αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι σημαντικό ότι βγήκα εγώ ως MVP, πρώτα απ’ όλα η ομάδα».

Πέτυχες ένα πολύ όμορφο γκολ, πανηγύρισες με αρκετό πάθος, ήταν κάτι το οποίο χρειαζόσουν;

«Το πάθος θεωρώ ότι είναι από τα δυνατά μου σημεία. Είτε εγώ βάλω γκολ είτε κάποιος άλλος με το ίδιο πάθος θα πανηγυρίσω. Θεωρώ πως ναι, δέχθηκα κάποια κριτική για ένα λάθος που έγινε με την ΑΕΛ οπόταν το χρειαζόμουν για να βρω τον εαυτό μου ξανά».

Ο προπονητής από τι πρώτη μέρα που ήρθε δείχνει να σε εμπιστεύεται, τι σημαίνει για σένα;

«Όταν είσαι σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον προπονητή, θεωρώ πως με την απόδοση μου στις προπονήσεις και στο γήπεδο τον κέρδισα. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικός προπονητής για μένα γιατί όπως είπες και εσύ με εμπιστεύεται και προσπαθώ κάθε παιχνίδι να τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη επί της ΑΕΚ;

«Θεωρώ πως αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, γιατί χρειαζόμασταν μια νίκη σε ντέρμπι. Αλλά αυτό που μας λέει ο προπονητής είναι ότι το κάθε σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, για μας κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι νίκη».

Και τώρα ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

«Όπως είπα και πριν κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Τέλος τι να περιμένει ο κόσμος από τον Φάνο;

«Αυτό που θα έλεγα για τον εαυτό μου είναι ότι παλεύω πάντα για την ομάδα μου οπόταν το 100% κάθε εβδομάδα αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ