aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚατέκτησαν το κύπελλο οι Κουκουμά και Μεσαρίτης

Κατέκτησαν το κύπελλο οι Κουκουμά και Μεσαρίτης

Νέες, σπουδαίες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές της ομάδας ποδηλασίας της Ομόνοιας, με την ολοκλήρωση των αγώνων ορεινής ποδηλασίας. Ο τελευταίος αγώνας διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο και μετά τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο Μαρίνος Μεσαρίτης αναδείχθηκε κυπελλούχος στην κατηγορία Μάστερ 2 και η Δήμητρα Κουκουμά κυπελλούχος Κορασίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του χθεσινού αγώνα: Κορασίδες: 1η θέση, Δήμητρα Κουκουμά. CFA 30-40: 1η θέση, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου. Παίδες: 2η θέση, Κωνσταντίνος Παυλίδης. Μάστερ 1: 2η θέση, Ανδρέας Εξαδάκτυλος. Μάστερ 2: Μαρίνος Μεσσαρίτης, 3η θέση. Παγκορασίδες: 3η θέση, Ελένη Κουκουμά.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζονται. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 97609701 και 99671512. Εγγραφή: 20 ευρώ, με δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας. Δίδακτρα: 35 ευρώ τον μήνα, με προπονήσεις στο πάρκο Αθαλάσσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ