aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαταρτίζεται σε σώμα το Δ.Σ. της Ομόνοιας FC

Καταρτίζεται σε σώμα το Δ.Σ. της Ομόνοιας FC

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την ευκαιρία που βρίσκεται στην Κύπρο αυτό το διάστημα ο Σταύρος Παπασταύρου, εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο για να καταρτιστεί σε σώμα.

Κάποια ονόματα που έγινε αναφορά και στο παρελθόν αναμένεται να βρίσκονται στο Δ.Σ., όπως οι Δημήτρης Γρηγόρη, Μάριος Καμπανελλάς και Νίκος Χαραλαμπίδης. Απομένει να αποκαλυφθούν και τα ονόματα των υπολοίπων. Ως γνωστόν, το Δ.Σ. θα είναι 9μελές και τα τρία μέλη θα εκπροσωπούν το σωματείο.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: Τo όραμά του και η ατάκα «γιατί όχι και τον τίτλο!»

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρας, μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα επανέλθουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις. Το μεγάλο κενό που δημιουργείται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που είναι το επόμενο ματς της Ομόνοιας, αφού αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, δίνει την ευκαιρία στον Ολίβα να δουλέψει περισσότερο στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Εκφράζεται η πίστη πως, η ομάδα στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη, έχοντας μεγαλύτερα καλά διαστήματα. Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές για τη διευθέτηση φιλικού αγώνα. Πιθανότατα ο αντίπαλος να προέρχεται από το εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ