aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαταιγιστική η Ομόνοια

Καταιγιστική η Ομόνοια

Άνετη νίκη πέτυχε απόψε η Ομόνοια/Αραράτ, η οποία επικράτησε με 7-2 της ΑΕΚ Λάρνακας, στο στάδιο «Ελευθερία», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας:

«H ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σκαμπύλη, Ανδρέου, Πρέα, Μανώλη και Βίκτορ. Οι πράσινοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Στυλιανού, για να ισοφαρίσουν προσωρινά, στην επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι. Δύο γκολ του Ιωάννου στο 12’ έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά της ομάδας μας, ενώ το 4-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, διαμόρφωσε στο 18’ ο αρχηγός, Κωνσταντίνος Ανδρέου.

Ανάλογη ήταν η εικόνα παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο 26’ με τους Κοντοδήμητρο και Μανώλη (πεν.). Στο 29’ η ΑΕΚ μείωσε σε 6-2. To τελικό 7-2 διαμόρφωσε στο 38’ ο Στυλιανού, με το δεύτερο προωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Η ομάδα μας ανέβηκε στους 37 βαθμούς, μετρώντας δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία σε 13 αναμετρήσεις. Την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί το “αιώνιο” ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν τα playoff».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ