aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατάφερε να εκδώσει το Ομόλογο η Ομόνοια

Κατάφερε να εκδώσει το Ομόλογο η Ομόνοια

Μετά από μια κακή ποδοσφαιρικά χρονιά, την απογοήτευση του κόσμου και την απώλεια ευρωπαϊκού εισιτηρίου, στην Ομόνοια έπρεπε να βρεθούν λύσεις. Για να καλυφθεί η οικονομική ζημιά της μη εξόδου στην Ευρώπη, αλλά και για να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου, για την έκδοση του Σχεδίου Ομολόγων και την άντληση €1.030.000, φαίνεται να χαροποίησε αρκετούς Ομονοιάτες, που είδαν την προσπάθεια της Διοίκησης του Συλλόγου να αποφέρει καρπούς. Η προσπάθεια, όπως ανακοινώθηκε χθες, θα συνεχιστεί μέχρι την 31η Μαΐου 2018, με στόχο την άντληση επιπλέον €500,000.

Το ενδιαφέρον για το επενδυτικό σχέδιο του τριφυλλιού, όπως μαθαίνουμε, εξακολουθεί να είναι έντονο, με αρκετούς ενδιαφερόμενους επενδυτές να ζητούν σχετικές πληροφορίες. Το επιτόκιο 5% που προσφέρει είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο Σύλλογος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του €1.5 εκατομμυρίου μέχρι το τέλος της σαιζόν. Η επιτυχής ολοκλήρωση του Σχεδίου θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό βήμα προς την οικονομική σταθερότητα του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ