aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Τουλάχιστον πήγαν σπίτι έχοντας προκριθεί»

Κάρβερ: «Τουλάχιστον πήγαν σπίτι έχοντας προκριθεί»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Ομόνοιας Τζόν Κάρβερ ανέφερε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση στην κανονική διάρκεια του αγώνα και καλεί τον κόσμο να δείξει υπομονή, καθώς η Ομόνοια βρίσκεται ακόμη στο κτίσιμο της.

«Χθες είπα ότι ήταν δύσκολο το ματς, το μετέφερα και στους παίκτες και φάνηκε και στο γήπεδο. Δεν είχαν ευκαιρίες, είπα στους παίκτες μου πως τα πάντα ήταν η συγκέντρωση. Δεν την είχαμε σε μία φάση και σκόραραν. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αν και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου με το 90λεπτο», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Στην παράταση είδα αυτά που ήθελα. Έχουμε νέο σταφ, νέους παίκτες, συνηθίζουμε ακόμα πως θα παίζουμε και χρειάζεται χρόνος. Κερδίσαμε λόγω της φυσικής κατάστασης μας. Ο προπονητής τους μπορεί να είναι περήφανος για την προσπάθεια. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένοι σήμερα, όμως τουλάχιστον πήγαν σπίτι έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ