aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: Τώρα που βρήκε τους ιδανικούς

Κάρβερ: Τώρα που βρήκε τους ιδανικούς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο προηγούμενο ματς, ο Τζον Κάρβερ αν και δοκίμασε διάφορα πρόσωπα στις προπονήσεις, θέλησε να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα που άρχισε με τον Απόλλωνα κι ας είχε ηττηθεί η ομάδα του. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που η Ομόνοια παρουσίασε βελτίωση και θέλησε να εμπιστευθεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Δεν θα το κάνει τώρα, που η Ομόνοια προέρχεται από νίκη και μάλιστα για πρώτη φορά με μηδέν παθητικό; Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Άγγλος τεχνικός θα εμπιστευθεί την ίδια ενδεκάδα και το ίδιο σχήμα, 4-4-2 σε ρόμβο, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αν μια θέση «παίζεται» είναι στο κέντρο της άμυνας, εκεί που στα δύο τελευταία ματς δήλωσε «παρών» ο Φλορέσκου. Ένας μέσος ποδοσφαιριστής. Πλέον, είναι διαθέσιμος και ο Όρσουλιτς και διεκδικεί τη θέση.

Ο Χριστοφή αναμένεται να μείνει και πάλι στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, με την επάνοδό του στην ενδεκάδα να γίνεται σταδιακά. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κρέσιτς Κότσαρης, Παναγιώτου και Βασιλείου.

Ο Κάρβερ έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του και πέρα από τους ένδεκα που αποτελούν το αρχικό σχήμα, έχει έναν γεμάτο πάγκο και αναλόγως να προβεί σε αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ