aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Θα είναι ένα δύσκολο και ανοικτό παιχνίδι» (pics)

Κάρβερ: «Θα είναι ένα δύσκολο και ανοικτό παιχνίδι» (pics)

Ο Τζον Κάρβερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι δηλώσεις του Άγγλου προπονητή:

Αρχικά δήλωσε ότι: «Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα και τη φιλοξενία, ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και στη συνέχεια. Αναμένω πιο δύσκολο το παιχνίδι σε σύγκριση με το προηγούμενο. Είχα την ευκαιρία να δω τα δύο ματς στον 1ο προκριματικό και μαζέψαμε πολλά στοιχεία από την Μπεϊτάρ. Θα είναι ένα δύσκολο και ανοικτό παιχνίδι παιχνίδι και το περιμένουμε με ανυπομονησία».

«Δεν θα πω πολλά για την αντίπαλο. Όπως είπα θα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Είναι δύο παιχνίδια, έχουμε μία στρατηγική κι εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είναι φανταστικό. Θα αφήσω μικρά μυστικά για τον εαυτό μου, δεν θα μιλήσω για παίκτες».

Για τον Μπεν Σιμόν είπε: «Ξέρω πως ο αντίπαλος προπονητής ξέρει πολλά για την Ομόνοια λόγω της παρουσίας του στην Κύπρο. Ξέρει για την ιστορία και τη δυναμική μας».

Για την προετοιμασία για τον αγώνα είπε: «Δεν θα αποκαλύψω την ενδεκάδα. Έμειναν στην Κύπρο κάποιοι παίκτες που είχαν πρόβλημα, είναι μαζί μας ο Δημήτρης για να τον βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ