aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Τεράστια νίκη, απέναντι στην καλύτερη ομάδα»

Κάρβερ: «Τεράστια νίκη, απέναντι στην καλύτερη ομάδα»

Χαρούμενος για την «τεράστια», όπως τη χαρακτήρισε, νίκη της Ομόνοιας ήταν ο Τζον Κάρβερ μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του είχε συγκεκριμένο πλάνο, το ακολούθησε και έκανε ότι έπρεπε.

Αναλυτικά: «Ζήτησα από τους παίκτες να πιέσουμε ψηλά και φτιάξαμε φάση μόνο στο πρώτο λεπτό. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, το ακολουθήσαμε και κάναμε ότι έπρεπε. Έκανε ντεμπούτο και ο Αντρέας και με χαροποίησε πολύ. Για μένα η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα ως τώρα. Παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είναι τεράστια η νίκη μας.

Κάναμε ειδικό πρόγραμμα για τις 3 αυτές αγωνιστικές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπήκαμε με νίκη. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα με αυτό το ματς, ακολουθούν δυο μεγάλα ντέρμπι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σήμερα και είναι πρόκληση για μας η συνέχεια. Από τη μέρα που ήρθα στο νησί, το σημερινό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ξανά κάνω μνεία για την ΑΕΚ, για τον τρόπο που κυκλοφορούν την μπάλα, είναι εξαιρετικοί και μου κάνει εντύπωση που δεν παίζουν Ευρώπη. Το σημερινό ματς ήταν εξαιρετικά θετικό για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ