aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Σημασία έχει που κερδίσαμε» (δηλώσεις Λούκα Βύντρα)

Κάρβερ: «Σημασία έχει που κερδίσαμε» (δηλώσεις Λούκα Βύντρα)

Ο προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ, δήλωσε τα ακόλουθα, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Εθνικού Άχνας:

«Γνώριζα την προϊστορία με τον Εθνικό σε αυτό το γήπεδο. Ήξεραν ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες σε αυτό το παιχνίδι και μετά που είδα τον Εθνικό όντως διαπίστωσα ότι θα είναι δύσκολο και έτσι ήταν. Ήμασταν δημιουργικοί στο πρώτο μέρος, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε δεύτερο. Στην επανάληψη ο Εθνικός έγινε πιο επιθετικός και έβαλε πίεση. Είναι από τα παιχνίδια που σημασία έχει όχι πως θα τα κερδίζεις αλλά να τα κερδίσεις. Οι παίκτες έδειξαν κουράγιο, αντέδρασαν μετά το 1-1 και πάλεψαν για τη νίκη και την πήραν».

Για τους τραυματισμούς της Ομόνοιας ανέφερε: «Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, Ντάρμπσάιαρ και Όρσουλιτς λίγες μέρες πριν το παιχνίδι και είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Η ομάδα αντέδρασε και μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε. Τραυματίστηκε και ο Παναγιώτου, πράγμα που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του».

Από πλευράς «πρασίνων» δηλώσεις παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λούκας Βύντρα: «Ξέρω ότι δυσκολεύεται η Ομόνοια σε αυτό το γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Δουλέψαμε σκληρά για τη νίκη, το κερδίσαμε δύσκολα το παιχνίδι και κοιτάζουμε την συνέχεια. Βδομάδα με βδομάδα θα δείξουμε και στο γήπεδο ότι γινόμαστε καλύτεροι. Οι απαιτήσεις ξέρουμε ποιες είναι όταν είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι καινούρια η ομάδα, θέλει υπομονή και εβδομάδα με εβδομάδα δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ