aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια»

Κάρβερ: «Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΑΕΖ με 2-0 στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν για τον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Νασιμέντο.

Οι δηλώσεις του Άγγλου προπονητή:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Είναι πολύ καλό να δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς όπως έκανε σήμερα η ΑΕΖ. Τα παιδιά θα πάρουν τεράστιες εμπειρίες. Διαπίστωσα ότι η ΑΕΖ προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και τους εύχομαι να παραμείνουν. Δεν είχαμε πάρει κάτι σαν δεδομένο, ωστόσο κάναμε πέντε αλλαγές, οι τρείς ήταν αναγκαστικές, ήταν στοίχημα για εμάς αν θα ανταποκριθούμε θετικά. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα περίμεναν την ευκαιρία τους.

Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Νασιμέντο που είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πέρασε δύσκολα. Σήμερα ανταποκρίθηκε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος τόσο από αυτόν όσο και από τον κόσμο. Η ομάδα δημιούργησε πολλές τελικές αλλά δεν είχαμε τόσο σωστή τελική πάσα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα παιχνίδια θα είναι δύσκολα αλλά τα περιμένουμε. Για τον Άρνανσον θα ξέρουμε σε δύο μέρες, επέστρεψε στα αποδυτήρια έχει καλή διάθεση θα ξέρουμε σε λίγες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ