aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Ο σύλλογος αντιπροσωπεύει την εργατική τάξη και δεν έχουμε τη πολυτέλεια να μην δουλέψουμε...

Κάρβερ: «Ο σύλλογος αντιπροσωπεύει την εργατική τάξη και δεν έχουμε τη πολυτέλεια να μην δουλέψουμε σκληρά»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ μίλησε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου προπονητή:

«Πρώτα από όλα νομίζω πως το γεγονός πως είχαμε 6-7 νεαρούς από τη δεύτερη ομάδα που έπιασαν πολλές εμπειρίες, είναι το πιο σημαντικό. Εξίσου σημαντικό είναι πως κάποιοι άλλοι παίκτες της πρώτης ομάδας όπως ο Ζίγκι, ο Χριστοφή, ο Μάριος επέστρεψαν.

Είναι η πρώτη φορά που έπαιξαν στη προετοιμασία και είναι ευχάριστο που έπαιξαν 45 λεπτά. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε, αυτή τη στιγμή θέλουμε χρόνο και στα 3 παιχνίδια είναι σημαντικό να πάρουμε το σωστό χρόνο από κάθε παίκτη και να μην τους βάλουμε περισσότερο.

Ας μην ξεχνάμε πως το σημαντικό είναι το ευρωπαϊκό, μέχρι τότε θα είμαστε πιο έτοιμοι. Ήταν δύσκολο για κάποιους από τους νεαρούς παίκτες, αλλά πήραν εμπειρίες και πρέπει να προσαρμοστούν. Δεν με ενδιαφέρει που χάσαμε, είναι το πως παίξαμε που με ενδιαφέρει.

Μόλις ήρθα πριν 12 μέρες, ήξερα μόνο το Σέρινταν. Αυτό το διάστημα γνωρίζω τους παίκτες, αν και θα ήθελα περισσότερο χρόνο. Ξέρω πως ο Νικόλας προσπαθεί να βελτιώσει το υλικό μας καθώς μιλάμε αλλά αυτό το διάστημα είναι και για αυτούς να με γνωρίσουν, τις ιδέες μου, πώς θέλω να παίζω.

Παίζω με δυο μπροστά, αν και θα έχουμε άλλο ένα σύστημα στο μανίκι μας. Θέλουμε να παίζουμε με δυο επιθετικούς και να είμαστε δημιουργικοί. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις και σιγά σιγά μπαίνουν. Θα ήθελα κι άλλες προπονήσεις, ήταν και ο καιρός εναντίων μας. Έχουμε παιχνίδι την επόμενη Παρασκευή και θα είμαστε πιο έτοιμοι όταν πρέπει.

Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή αλλά πρέπει. Πρώτα από όλα είναι η κουλτούρα και η νοοτροπία και αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για να γνωρίσεις την προσωπικότητα των παικτών. Έμαθα για αυτούς, για τις οικογένειες τους γιατί πρέπει να μάθω τη κουλτούρα. Υπάρχει διαφορά στο επίπεδο, αλλά πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση πως θα στεκόμασταν καλά ακόμα και κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Θέλω να θέσω υψηλά τον πήχη και θέλω τους παίκτες να πιστεύουν στον εαυτό σας.

Η νοοτροπία είναι το παν και αυτό προσπαθούμε με το τεχνικό τιμ. Δεν τους ήξερα αλλά είναι φανταστικοί. Προσπαθούμε να εμπεδώσουμε ένα επίπεδο δουλειάς και κανόνες ηθικής. Ξέρω πως ο σύλλογος αντιπροσωπεύει την εργατική τάξη, όπως και η ομάδα από την οποία προέρχομαι, δεν έχουμε τη πολυτέλεια να μην δουλέψουμε σκληρά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι έτοιμη η ομάδα μες το γήπεδο, αυτό απαιτώ από όλους να δουλεύουν στο ψηλότερο επίπεδο.

Για τα μεταγραφικά πρέπει να ρωτήσετε το Νίκο, δουλεύει πολύ σκληρά γιατί έχουμε χάσει 7-8 παίκτες από πέρσι. Πρέπει οι παίκτες να ταιριάζουν στην ομάδα και το σύστημα μας και ο Νίκος θα φέρει ποιότητα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και τέτοιους παίκτες θα φέρουμε. Ο σύλλογος είναι καιρό μακριά από τους τίτλους και πρέπει αν επιστρέψουμε. Ξέρω το Νίκο από τότε που ήταν παίκτης και κυνηγάει πάντα το καλύτερο, δουλεύει για αυτό.

Ακόμα δεν είδα τον Κλέιτον, θα μιλήσω για τον Ματ. Τον ξέρω από τότε που ήταν στη Μπλάκμπερν και όλοι τον έβλεπαν ήταν διεθνής στην Ελπίδων. Θέλουμε ποιότητα και ο Παντελιάδης προσθέτει τέτοια. Όταν ο Ματ όμως είναι στο 100% είμαι σίγουρος πως θα φέρει γκολ και τα χρειαζόμαστε.

Είδαμε τη κλήρωση σήμερα. Είδα περίπου 25 λεπτά τον αντίπαλο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τους με το τιμ και θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας ανάλογα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ