aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Έκαναν τα πάντα σωστά...»

Κάρβερ: «Έκαναν τα πάντα σωστά…»

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζον Κάρβερ δήλωσε ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά: «Εκφράζω και εγώ τις ευχές μου στον Άγγελο. Έχει δίκαιο ο κόουτς, είναι πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο… Οι παίκτες μου προσέγγισαν το ματς με επαγγελματισμό, έκαναν τα πάντα σωστά από το πρώτο λεπτό. Έλεγα εδώ και βδομάδες πως κάποια ομάδα θα βρεθεί να δεχθεί μεγάλο σκορ και έτυχε να είναι η Δερύνεια. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα σπίτι μου λόγω καιρού! Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ, δεν είναι εύκολο να δώσεις το παρών σου σε τέτοιο καιρό».

Για τις αλλαγές: «Μπορείς να κάνεις μόνο τρεις αλλαγές, θα ήθελα να βάλω έντεκα αλλά τρεις έχω. Έπρεπε να προστατέψω τους αμυντικούς μου και αυτό έκανα. Ο κόσμος φώναζε βάλε αυτόν ή τον άλλο, αλλά τρεις αλλαγές έχω και βλέπω τα δεδομένα της ομάδας πριν αποφασίσω. Αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο, ευτυχώς αποζημιώθηκαν από τα πέντε γκολ και ειδικά αυτό του Κλέιτον. Κάθε καλό στην Αναγέννηση, οι καλοί προπονητές ψάχνουν λύσεις και είμαι σίγουρος ο Σάββας θα τις βρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ