aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Αποδίδουμε ακόμη το 20%» (video)

Κάρβερ: «Αποδίδουμε ακόμη το 20%» (video)

Η Ομόνοια ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της την ομιλία του Τζον Κάρβερ στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και των εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, αλλά και τους χορηγούς της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε Σύλλογος. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα για τον μακροπρόθεσμο ορίζοντα και όχι για τον βραχυπρόθεσμο. Η Ομόνοια τα πιο παλιά χρόνια είχε πετύχει πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει σημειώσει επιτυχίες.

Ήρθα εδώ μαζί με τον κ. Νταμπίζα και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα για να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου. Έχουμε 14 νέους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να φτιάξουμε στέρεα θεμέλια. Με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιωνόμαστε.

Έχουμε βελτιώσει πράγματα στο προπονητικό μας κέντρο, αναπτύσσουμε την επιστημονική υποστήριξη και την τεχνολογία στο προπονητικό μας κέντρο, καθώς και αρκετά πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να δει. Από την ημέρα που έχω έρθει, οι βελτιώσεις που έχουν γίνει σε πράγματα που δεν μπορεί να δει ο κόσμος, είναι πολύ μεγάλες. Και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Αυτό το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές. Όλοι μας αποδίδουμε ακόμη το 20% των δυνατοτήτων μας και πρέπει να φτάσουμε στο 100%. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτό. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, διότι αυτό είναι το πνεύμα αυτού του Συλλόγου.

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στον κόσμο είναι πως έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει με αφοσίωση την περασμένη βδομάδα, για να αφήσουν πίσω τους την εμφάνιση που είχαμε στον αγώνα με την Αναγέννηση.

Ας είναι αυτή η βραδιά το νέο ξεκίνημα για εμάς, για την Ομόνοια, με νέους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή, νέα προπονητική ομάδα και με καλή συμπαράσταση από το Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία ομολογουμένως μέχρι στιγμής είναι φανταστική και τους ευχαριστώ για αυτό. Περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, για να έχουμε μία καλή απόδοση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ