aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρβερ: «Αν ο Ματ έδινε την μπάλα στον Χριστοφή...»

Κάρβερ: «Αν ο Ματ έδινε την μπάλα στον Χριστοφή…»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ δήλωσε τα ακόλουθα μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Συμφωνώ με τον κόουτς πως δεν ξεκινήσαμε ξανά. Ο αντίπαλος είχε εξαιρετική κίνηση και κατοχή και δεχτήκαμε δυο γκολ. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και δεν τα καταφέραμε. Λίγο πριν από το ημίχρονο ανεβήκαμε είχαμε ευκαιρίες.

Στα αποδυτήρια αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλάξαμε και τη διάταξη για να πιέσουμε ψηλά. Τα παιδιά που μπήκανε μας έδωσαν νέα διάσταση. Μετά το 2-2 είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε 3ο γκολ ειδικά αν ο Ματ έδινε την μπάλα στον Χριστοφή. Στο τέλος έχουμε καλό πνεύμα, παλεύουμε, αλλά δεν έχουμε τη πολυτέλεια να δίνουμε σε ομάδες όπως τον Απόλλωνα να μπαίνουν δυο γκολ μπροστά.

Έχουμε δώσει στον εαυτό μας μια ευκαιρία. Τουλάχιστον δεν χάσαμε. Πρέπει να πάμε στο Τσίρειο για να κερδίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Έχουμε την ΑΕΚ βέβαια πριν από αυτό και συγκεντρωνόμαστε σε αυτήν.

Μπράβο στα παιδιά για τον χαρακτήρα, όταν μπαίνεις με 0-2 στα αποδυτήρια και γυρίζεις το παιχνίδι, ξέρεις πως είναι μια ομάδα που θέλεις να βρίσκεσαι. Δώσαμε στον εαυτό μας ευκαιρία και πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ