aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάρτα οπαδού: Δεν εξυπηρετήθηκαν όλοι, πολλοί έχασαν το α’ ημίχρονο

Κάρτα οπαδού: Δεν εξυπηρετήθηκαν όλοι, πολλοί έχασαν το α’ ημίχρονο

Ακόμη και λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου της Ομόνοιας με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, υπήρχαν ουρές από Ομονοιάτες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να εκδόσουν κάρτα φιλάθλου για να παρακολουθήσουν από την αρχή τον αγώνα και έχασαν το πρώτο ημίχρονο.

Για να εξυπηρετηθούν όλοι, χρειάστηκε να τοποθετηθεί και επιπλέον συνεργείο στην κεντρική είσοδο της κεντρικής εξέδρας, ενώ άλλοι συνέχισαν να εξυπηρετούνται από το συνεδριακό κέντρο. Κάποιοι ίσως να έχασαν και όλο το ματς.

Για το γεγονός αυτό, αλλά και για την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, δεν φέρει ευθύνη ο ΚΟΑ. Ο κόσμος της Ομόνοιας είχε τρεις εβδομάδες στη διάθεσή του για να εκδόσει κάρτα φιλάθλου (όσοι δεν είχαν) και ο ΚΟΑ καλούσε εξ αρχής τον κόσμο να το πράξει αυτό έγκαιρα προς αποφυγήν ταλαιπωρίας.

Ωστόσο, πάααρα πολλοί λάτρεις της τελευταίας στιγμής προτίμησαν να το πράξουν την ημέρα του αγώνα, εξ ου και η ταλαιπωρία. Αρκετοί δε, αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη για να πηγαίνουν στο γήπεδο πάλι την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ