aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καρφωμένο» το μυαλό των Ομονοιατών στην ουραγό

«Καρφωμένο» το μυαλό των Ομονοιατών στην ουραγό

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το κεφάλαιο διαιτησία -και όχι μόνο- μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα. Αφορμή στάθηκαν φυσικά τα λάθη που έγιναν σε βάρος της ομάδας, τα οποία και ώθησαν τη διοίκηση των πρασίνων σε μετωπική σύγκρουση με την ηγεσία της ΚΟΠ και τα όργανά της.

Ο Τζον Κάρβερ και οι παίκτες του όμως, καλούνται να μείνουν ανεπηρέαστοι, να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που τρέχουν και ν’ αφήσουν τα υπόλοιπα θέματα να τα χειριστεί η διοίκηση του συλλόγου όπως αυτή ξέρει καλύτερα. Εξάλλου, αύριο στο ΓΣΠ θα δώσουν ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας.

Η βαθμολογική θέση του «τριφυλλιού» και οι απώλειες βαθμών στα τελευταία τρία παιχνίδια, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το γεγονός ότι η αντίπαλος δεν διανύει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στον πάτο του πίνακα κατάταξης, δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά κάθε άλλο.

Οι εμφανίσεις των νεοφώτιστων από τον καιρό που άλλαξαν προπονητή είναι πολύ καλές, ειδικά όταν αγωνίζονται με τους «μεγάλους» όπου δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Απόδειξη η ισοπαλία που απέσπασαν από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι έβαλαν δύσκολα στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική. Εν ολίγοις απαιτείται οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης Δερύνειας, την οποία δεν κατάφεραν να νικήσουν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο Τζον Κάρβερ έχει να ζυγίσει πολλά πράγματα πριν καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι. Ο Άγγλος τεχνικός δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων με κάρτες Καρλίτος και Κατελάρη, ενώ πιθανόν να επιστρέφει ο Παναγή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ