aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καρφιά» Ομόνοιας: «Δεν θα πούμε "κρύψε να περάσουμε", μας απογοήτευσε»

«Καρφιά» Ομόνοιας: «Δεν θα πούμε “κρύψε να περάσουμε”, μας απογοήτευσε»

Την ενόχληση της Ομόνοιας για την αντίδραση των σωματείων στη Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ που παραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων.

Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στην Primetel πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό στο ΓΣΠ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην πρόταση του «τριφυλλιού» για προώθηση του Λεόντιου Τράττου στο πόστο του αρχιδιαιτητή, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες ήταν θετικές πριν την Γενική Συνέλευση έκαναν πίσω και δεν υποστήριξαν την εισήγηση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θεωρούμε ότι είναι άνθρωπος κοινής αποδοχής. Έδειξε ότι τον εμπιστεύονται οι ομάδες όσο κανένα άλλον στο ποδόσφαιρο. Παρά τις θετικές αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες δεν υποστηρίχθηκε από καμία ομάδα. Περιμέναμε από τις ομάδες να έρθουν με εισηγήσεις για να πάμε στην επόμενη ημέρα,. Ουσιαστικά η μόνη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν η δική μας και δυστυχώς καταλήξαμε ότι θα συζητήσουμε τις όποιες αλλαγές στο μέλλον, αόριστα χωρίς να τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ενδεκάδα του Μπεργκ για την αναρρίχηση στην κορυφή

Είχε γίνει πριν επαφή με τις ομάδες; «Είχε γίνει μία επαφή και το είχαν δει με θετικό φακό. Αυτή η θετικότητα δεν κυριάρχησε στη Γενική Συνέλευση. Αυτό που λέχθηκε ήταν να το δούμε στο μέλλον, να το συζητήσουμε αργότερα, εντελώς αόριστα δηλαδή και εμάς αυτό μας έχει απογοητεύσει.

Συνεχίζουμε τις εξαγγελίες που ανέφερε ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου γιατί εμείς νοιαζόμαστε και θέλουμε να έρθουν καλύτερες μέρες για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Και το λέει μια ομάδα που είναι εντός των στόχων της και είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα πούμε κρύψε να περάσουμε. Αυτό ζητά ο κόσμος όλων των ομάδων».

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – Εθνικός Άχνας 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ