aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καρφιά» Μιλόγεβιτς για τη διαιτησία!

«Καρφιά» Μιλόγεβιτς για τη διαιτησία!

Απογοητευμένος από την αντιμετώπισε που τυγχάνει η Ομόνοια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως «αυτά τα δύο παιχνίδια, που δεν είχαν σημασία, αυτοί θα μας βρίσκουν θα μας ρίχνουν μία σφαλιάρα στο κεφάλι».

Οι δηλώσεις του: «Αν πω ότι δεν θέλαμε την 3η θέση θα έλεγα ψέματα. Πριν από λίγες αγωνιστικές βγήκαμε στην Ευρώπη που ήταν πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους παίχτες, αφού ήρθα τον Νοέμβριο, αφού δεν είχαμε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά.

Είμαι απογοητευμένος από ένα πράμα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα κατάλαβα ότι είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά προς την Ομόνοια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Στεναχωρήθηκα, μιλήσαμε με τα παιδιά γιατί τους αγαπάω πολύ.

Αυτά τα δύο παιχνίδια, που δεν είχαν σημασία, αυτοί θα μας βρίσκουν θα μας ρίχνουν μία σφαλιάρα στο κεφάλι. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και μετά τα υπόλοιπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ