aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καρφιά» από Φελτχούιζεν, διαψεύδει η διοίκηση

«Καρφιά» από Φελτχούιζεν, διαψεύδει η διοίκηση

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Λίγες μέρες μετά το «διαζύγιό» του με την Ομόνοια και το περιστατικό για το οποίο προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία (σύμφωνα με τον ίδιο, οπαδοί της Ομόνοιας μετέβησαν έξω από το σπίτι του και τον αποδοκίμασαν έντονα), ο Πιτ Φελτχούιζεν μίλησε σε ολλανδικό Μέσο (Οmroepgelderland.nl).

Κάτι που χρειαζόταν…

Ο Ολλανδός, τέως πλέον, κίπερ του «τριφυλλιού», ήταν σύντομος κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του στην Κύπρο, και τα λεγόμενά του δεν είναι καθόλου κολακευτικά, κάτι το οποίο άλλωστε, ήταν αναμενόμενο.

«Ενωμένοι, να φτάσουμε σε άλλο επίπεδο…»

«Δούλεψα σκληρά και οι πληρωμές ήταν καθυστερημένες για τέσσερις μήνες. Λεγόταν από τα ΜΜΕ πως δεν ήθελα να παίζω διότι δεν είχα πληρωθεί, όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια. Μετά ήρθαν 30 άτομα μπροστά στην πόρτα μου. Όταν τους είδα, έκανα επαναστροφή διότι δεν ξέρεις πως θα εξελισσόταν αυτό. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Το σκηνικό με τους φιλάθλους, νομίζω ότι ήταν ένα “παιχνίδι” από το σύλλογο», είπε ο έμπειρος κίπερ.

Τζιωνής: Η σελίδα, οι στόχοι και οι προσδοκίες

Αλήθεια, ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για μένα, σε μία ομάδα που εργάστηκα σκληρά για πολλούς μήνες, με σκοπό να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν, αλλά και να πάρω τα χρήματα μου. Τώρα όλα τέλειωσαν, λύθηκε το συμβόλαιο μου. Ευτυχώς πλέον, είμαι μακριά, θα ήταν όνειρο να επιστρέψω στη Φίτεσε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Ευλογημένος…» (pic)

Από εκεί και πέρα, άμεση ήταν η διάψευση από πλευράς Ομόνοιας, καθώς όπως μας τονίστηκε, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι βάσει των όρων του συμβολαίου που υπέγραψαν και της περιόδου χάριτος. Χαρακτηρίζονται επίσης ως υπερβολές όσα υποστηρίζει ο Φελτχούιζεν για οφειλές τεσσάρων μηνών, καθώς κάτι τέτοιο δημιουργεί προβλήματα στους συλλόγους, ενώ μας αναφέρθηκε πως η διοίκηση δεν έχει καμία ανάμιξη σχετικά με το περιστατικό των αγανακτισμένων οπαδών που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Ολλανδού με σκοπό να τον αποδοκιμάσουν για τις άσχημες εμφανίσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ