aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαρφιά από Μπεργκ για τον χρόνο προετοιμασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Καρφιά από Μπεργκ για τον χρόνο προετοιμασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Ο Χένινγκ Μπεργκ έριξε τα καρφιά του για τον χρόνο προετοιμασίας που θα έχει η Ομόνοια μετά τη ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ, που θα την περιμένει η ΑΕΛ, υπενθυμίζοντας πως το ίδιο έγινε και στον β’ γύρο, όταν τρεις ημέρες προηγουμένες διεξήχθη το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

«Ήταν κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, στο πρώτο κυριάρχησαν οι φυσικές δυνάμεις. Είχαμε καλή κυκλοφορία, μας έλειψε η τελική πάσα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαν και αυτοί. Ποιο ανοικτό το δεύτερο ημίχρονο, παρέμενε κλειστό αναφορικά με το σκορ, χάθηκαν ευκαιρίες και τελικά μείναμε στο 0-0», δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός.

Σε ερώτηση πώς βλέπει το αποτέλεσμα απάντησε: «Με βάση τις ευκαιρίες ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, στο δεύτερο έπιασε την κατοχή η Ομόνοια. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, θέλαμε να νικήσουμε, αυτό όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερα να φέρνεις ισοπαλία παρά να χάνεις. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να νικούν. Αναμένω πολλά ντέρμπι, κλειστά όπως το σημερινό».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν είναι κρίσιμα τα επόμενα δύο ματς με ΑΠΟΕΛ (κύπελλο) και ΑΕΛ (πρωτάθλημα): «Έχουμε αρκετά ματς ως το τέλος, όλα είναι σημερινά. Δεν έχει διαφορά το ματς της 2ης αγωνιστικής με το σημερινό γιατί πάντα παίζουμε για τη νίκη, αυτή είναι η απαίτηση. Είμαστε πεινασμένοι, έτοιμοι για όσα ματς χρειαστεί. Παίζουμε με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας, όπως και την προηγούμενη φορά που παίξαμε με την ΑΕΛ δεν υπήρχε χρόνο γιατί προερχόμαστε από ντέρμπι με τον Απόλλωνα.  Εύχομαι την επόμενη φορά που θα παίξουμε με την ΑΕΛ να έχουμε περισσότερο χρόνο».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κλήθηκε να σχολιάσει τη μη χρησιμοποίηση του Μποτεάκ και την εμφάνιση της ομάδας του: «Υπάρχει ανταγωνισμός στις θέσεις που αγωνίζεται. Έχουν θετική παρουσία αυτοί οι παίκτες, ο Έρικ είναι κοντά στο να επιστρέψει. Η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα, οι ποδοσφαιριστές το ίδιο. Αναφορικά με το παιχνίδι, είμαστε στον σωστό δρόμο, όμως δεν κάναμε τη μεγάλη φάση για να αξιοποιήσουμε το καλό χτίσιμο του παιχνιδιού που κάναμε».

Ακολούθως ρωτήθηκε αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς στα τελευταία ματς δυσκολεύεται η ομάδα του: «Όχι ιδιαίτερα. Τα αποτελέσματα ήταν καλά, το συνολικό σκοράρισμα είναι εντάξει. Η Ομόνοια αγωνίστηκε με σκληρές ομάδες. Δεν περιμένω ότι θα βάζουμε πέντε γκολ απέναντι σε τέτοιους αντίπαλους. Ας μην ξεχνάμε πως παίζουμε με ομάδες που προσπαθούν να μας σταματήσουν. Είμαι ευχαριστημένος, γενικά είναι εντάξει το σκοράρισμα και επίσης δεν δεχόμαστε αρκετά γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ