aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Παίζουμε την αναγεννημένη Ομόνοια… μια έτσι μια γιουβέτσι»

«Καραβίδας»: «Παίζουμε την αναγεννημένη Ομόνοια… μια έτσι μια γιουβέτσι»

Την εκτίμηση πως η φετινή Δόξα είναι η καλύτερη όλων των εποχών εξέφρασε ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της ομάδας μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι στην πρεμιέρα το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν μια αναγεννημένη Ομόνοια, ενώ σχολίασε με ειρωνικό ύφος τα όσα διαδραματίστηκαν για το θέμα της αδειοδότησης του Μακαρείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια: «Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Δεν έχουμε το περιθώριο να διαλέγουμε παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε μια αναγεννημένη Ομόνοια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με το Μακάρειο: «Εγώ είπα από την αρχή ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στο Μακάρειο. Μια έτσι, μια γιουβέτσι. Αυτοί είμαστε».

Για την έδρα της ομάδας στην Περιστερώνα: «Το όνειρο μας είναι να πάμε στο γήπεδο μας για να μετρήσουμε δυνάμεις με όλες τις ομάδες».

Αν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ: «Σήμερα είναι συμπληρωμένο, αύριο μπορεί να μην είναι. Μπορεί να πάρουμε ένα ή δύο ποδοσφαιριστές. Αν προκύψει κάτι θεαματικά καλό για μας, δεν θα πούμε όχι».

Πώς περιμένεις τη φετινή Δόξα: «Είναι η καλύτερη Δόξα… ever. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τις άλλες ομάδες., Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Απαγορεύεται να κάνουμε όνειρα, όταν ακούμε την Πάφο να κάνει μπάτζετ 5-6 εκ. ευρώ και εμείς είμαστε σχεδόν στο 1 εκ. ευρώ, τότε αντιλαμβάνεστε».

Για το ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές από Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Υπάρχει υλικό από Κύπριους, μπορεί να αυξηθούμε από την ερχόμενη βδομάδα».

Για τις ομάδες που περιμένει να παλέψουν για τον τίτλο: «Έχουν προβάδισμα ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ομόνοια και ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ