aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας» για τις δηλώσεις Παπασταύρου: «Θα βαρεθεί και θα φύγει...»

«Καραβίδας» για τις δηλώσεις Παπασταύρου: «Θα βαρεθεί και θα φύγει…»

Έντονος ήταν ο πρόεδρος της Δόξας και γνωστός μάνατζερ, Κώστας Χριστοδούλου (άλλως «Καραβίδας»), σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις, σχετικά με τα τεκταινόμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Βαρέθηκα, δεν θα ξαναπάω στις συνελεύσεις της ΚΟΠ», είπε, ενώ για τις δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, ανέφερε: «Όταν καταλάβει τι γίνεται θα βαρεθεί και θα φύγει».

Αναλυτικά είπε μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM: «Φαίνεται ότι δεν θέλουμε να βρούμε λύσεις. Σε άλλες χώρες έχουν κάνει έτη φωτός προόδου. Εμείς κάνουμε έτη φωτός… προς τα κάτω. Έχω κουραστεί να μιλάω. Δεν θα ξανά ασχοληθώ ποτέ. Επικεντρώνομαι στην Δόξα, είναι μία οικογενειακή ομάδα. Τώρα φτιάχνουμε το γήπεδο. Θα απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο της ομάδας μας, είτε είναι στην Α’ κατηγορία, είτε στη Β’, είτε στη Γ’ κατηγορία».

«Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα παρουσιαστώ πουθενά και πούποτε. Δεν με ενδιαφέρει», είπε απαντώντας σε ερώτημα αν θα παρουσιαστεί ξανά σε Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ.

Για τις δηλώσεις του κ. Παπασταύρου είπε συγκεκριμένα: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε. Ο κ. Παπασταύρου, έχει έρθει στην Κύπρο και ανέλαβε ένα εξαιρετικό σωματείο με μεγάλη ιστορία. Θα βαρεθεί, θα απογοητευτεί και αυτός και θα φύγει. Όταν καταλάβει τι γίνεται, αυτό θα κάνει. Θα αποχωρήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ