aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαραδοκούν για Περέιρα, περιμένουν την Ομόνοια να αποφασίσει

Καραδοκούν για Περέιρα, περιμένουν την Ομόνοια να αποφασίσει

Ο Μάριος Στυλιανού ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Ομόνοια, όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο από την Ανόρθωση. Και ο Τιμούρ Κετσπάγια με τη σειρά του δεν υπολογίζει στον Κύπριο δεξιό μπακ για τη νέα σεζόν.

Στην Ομόνοια, στην οποία αφορά και το ρεπορτάζ μας, τη δεδομένη για το δεξιό άκρο της άμυνας υπάρχει στο ρόστερ της ο Χάρης Μαυρίας που είναι και ο βασικός για τη θέση αυτή, ενώ θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Σπάρτακ Τρνάβα και ο Ζοέλ Περέιρα, ασχέτως αν τη θέση αυτή καλύπτει με επιτυχία και ο Τομάς Χούμποτσαν.

Για τον Περέιρα, δεν θεωρείται δεδομένο ότι οι Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ θα αποφασίσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ ως αναπληρωματικός, οπόταν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός δεν πρέπει να παραβλέπεται. Θα του δοθεί η ευκαιρία βέβαια στην καλοκαιρινή προετοιμασία και αναλόγως θα παρθούν αποφάσεις.

Πάντως, πληροφορηθήκαμε πως κάποιες ομάδες μικρομεσαίες κυρίως, περιμένουν να δουν ποια απόφαση θα πάρει η Ομόνοια για να κτυπήσουν την πόρτα των πρασίνων ζητώντας τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ