aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κάποιες αποφάσεις είναι ντροπιαστικές»

«Κάποιες αποφάσεις είναι ντροπιαστικές»

Ο Κάρι Άρνασον μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με αφορμή τις δύο αναμετρήσεις του Απόλλωνα κόντρα στην Αμπερντίν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ισλανδός επέστρεψε στην ομάδα της Σκωτίας αφού αποχώρησε από την Ομόνοια προ ημερών, και στη σημερινή του συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Κάρι με… αφοπλιστική ειλικρίνεια χαρακτήρισε κάποιες αποφάσεις των αρμοδίων «ντροπιαστικές».

«Γι’ αυτό έφυγα από την Ομόνοια»

Αναλυτικά το απόσπασμα: «Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, δεν θέλω να πω πολλά, αλλά νομίζω πως πολλοί ποδοσφαιριστές ξέρουν για ποιο πράγμα μιλώ. Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που παίρνουν οι αρμόδιοι, οι οποίες πολλές φορές είναι ντροπιαστικές. Όμως υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και καλές ομάδες, όπως έδειξαν και στην Ευρώπη. Ελπίζω να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα και να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον οι αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ