aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κάποια πράγματα δουλεύουν σωστά, υπομονή για τον προπονητή»

«Κάποια πράγματα δουλεύουν σωστά, υπομονή για τον προπονητή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (ήττα με 0-2) και δήλωσε πως από βδομάδας θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην Ομόνοια. Δεν μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και ήταν γενικός στις αναφορές του.

«Δεν θα κουράσω. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη δίκαιη νίκη του. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν μας ικανοποιεί. Της προηγούμενες μέρες έγινε αξιολόγηση και ανάλυση και εντοπιστήκαν κάποια θέματα που κρατούν την ομάδα πίσω και δεν την αφήνουν να έχει θετικά αποτελέσματα και από αυτή την εβδομάδα θα σκύψουμε τα κεφάλια για να διορθωθούν οι αδυναμίες. Αρκετά πράγματα δουλεύουν σε πολύ καλό επίπεδο στην Ομόνοια, όμως κάποια άλλα όχι. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Δουλειά και μόνο δουλειά», είπε.

Κληθείς να απαντήσει για τον νέο προπονητή ο οποίος θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου και πιθανότατα να ανακοινωθεί αύριο, κατέληξε: «Λίγη υπομονή και θα προκύψουν ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ