aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάντηλος: «Να κριθεί στο γήπεδο αλλιώς η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Κάντηλος: «Να κριθεί στο γήπεδο αλλιώς η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ανδρέας Κάντηλος μιλώντας στο «Goal» ανέφερε ότι είναι της άποψης πως το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στο γήπεδο. «Από τη στιγμή που και η ΟΥΕΦΑ δείχνει διάθεση να μεταφερθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιο κάτω και δίνει παράταση έως και το τέλος Ιουλίου, θα είναι καλό να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο», σχολίασε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση όμως που δεν θα είναι εφικτό, παρόλο που ο ίδιος προβλέπει περί τα μέσα Μαΐου ίσως και νωρίτερα να είναι σε θέση οι ομάδες να αρχίσουν προπονήσεις, τόνισε: «Να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι ομάδες αναλόγως της θέσης που κατέχουν σήμερα. Η Ομόνοια να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ως πρώτη και οι τρεις πιο κάτω στο Γιουρόπα Λιγκ». Καταλήγοντας, για την τοποθέτηση Πρόδρομου Πετρίδη όπως στην Ευρώπη αγωνιστούν οι ομάδες που εκπροσώπησαν και πέρσι την Κύπρο, είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις το άκουσα είπα, αν γίνει και αυτό… θα τα δούμε όλα».

Σύμφωνα με τον 56χρονο, πλέον, Κάντηλο (που είχε γενέθλια τη Δευτέρα του Πάσχα), είναι λίγες οι 2-3 εβδομάδες προπονήσεων που προτίθεται να δοθούν στις ομάδες να προετοιμαστούν σε πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. «Θα είναι μεγάλο το διάστημα αποχής, περισσότερο και από την καλοκαιρινή περίοδο που μεσολαβεί από τη μια στην άλλη σεζόν. Το καλοκαίρι οι ομάδες κάνουν προετοιμασία δύο μηνών. Άστε που θα κληθούν να δίνουν δύο αγώνες την εβδομάδα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Κάντηλος: «Το αξίζει η Ομόνοια, με συναρπάζει, είναι έργο του προπονητή»

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να βρουν ρυθμό από το μηδέν. Η κατάσταση που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το ποια θα κόψει πρώτη το νήμα». Ο ίδιος, όπως μας είπε, αυτή την περίοδο όντας περιορισμένος στο σπίτι παρακολουθεί παλιούς αγώνες της Ομόνοιας, της δικής του εποχής, «τις παλιές καλές εποχές» όπως πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ