aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαντέ: «Κατανοώ πλήρως» και «εξαιρετικά κίνητρα»

Καντέ: «Κατανοώ πλήρως» και «εξαιρετικά κίνητρα»

Αναδημοσιεύουμε μεταφρασμένη μία ανάρτηση από τον Μαμανοτύ Καντέ στο Instagram, η οποία χρονολογείται αφού καταγράφεται στις 7 Ιουνίου και αξίζει προβολής. Πρόκειται για τα συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του αμυντικού από τη Γουϊνέα Μπισάου με την Ομόνοια.

Αναλυτικά τα γραφόμενα του Καντέ τα οποία συνοδεύονται με την πιο κάτω φωτογραφία: «Αυτό θα είναι το νέο μου κλαμπ. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα και να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο μετά από μία μακρά διακοπή. Κατανοώ πλήρως ότι θα κάνω τα πάντα για να ικανοποιήσω το σύλλογο και τους οπαδούς του. Όπως πάντα στον αγώνα, αυτή η στάση πρέπει να αντανακλά στο γήπεδο και να με παρακινήσει να επιστρέψω στο βασικούς στόχους μου. Θα δώσω συνέχεια στο να είμαι ένας πολύ καλός επαγγελματίας όπως ήμουν πάντα. Τα κίνητρα είναι εξαιρετικά σε μία ισχυρή ομάδα με απαιτήσεις και νιώθω δυνατός. Ευχαριστώ την Ομόνοια για την εμπιστοσύνη σε μένα. Οι στόχοι με περιμένουν, σας ευχαριστώ όλους για τη δύναμη που μου δώσατε όλη αυτή την περίοδο μακριά από το γρασίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ