aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚανένα θέμα ασέβειας Κάρβερ προς το Δ.Σ.

Κανένα θέμα ασέβειας Κάρβερ προς το Δ.Σ.

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μπορεί όντως ο Τζον Κάρβερ να μην έδωσε το χέρι στον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ωστόσο κύκλοι της Ομόνοιας τονίζουν πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο συμβάν και πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα ασέβειας προς τη διοίκηση.

Ακόμα και αν είναι λανθασμένη αυτή η ενέργεια του Άγγλου τεχνικού, στην Ομόνοια δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια επί του θέματος, αφού αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα σημαντικότερα θέματα, όπως να βρεθεί το λάθος και να ανακάμψει άμεσα η ομάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους διοικούντες το “τριφύλλι”, ο κύριος Κάρβερ ουδέποτε έδωσε -μέχρι τώρα- δικαίωμα για να αμφισβητηθεί ο χαρακτήρας του και η στάση του προς τη διοίκηση.

Όπως σημειώνουν, ο Άγγλος έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα μέλη του Δ.Σ., το υπαλληλικό προσωπικό και τους παίκτες της ομάδας, ενώ προ ημερών και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων είχε τοποθετηθεί επί τούτου ευχαριστώντας το Δ.Σ. για τη φανταστική συμπαράσταση και πόσο πολύ καλό κάνει η στήριξη και η παρουσία του στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μία ενέργεια που ήρθε, σύμφωνα με τους διοικητικούς κύκλους, να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι διακρίνεται για το ήθος του και πως σέβεται άπαντες στο “πράσινο” οικοδόμημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ