aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Τζιωνή»

«Κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Τζιωνή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα». Από πλευράς της Αλκής, τονίζεται ότι υπάρχει πίστη ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και ο βαθμός κόντρα σε ομάδα που έχει ψηλούς στόχους όπως είναι η Ομόνοια είναι πολύ σημαντικός, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ της ερχόμενης αγωνιστικής, η ομάδα της Ορόκλινης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έτσι ώστε να έχει βαθμολογικό όφελος, όπως δήλωσε.

Ο Τζιάμπος κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Αντώνη Τζιωνή μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα, όταν ο πρόεδρος των πρασίνων είπε «η Αλκή πήρε το κούντημα που ζήτησε»: «Κανένα σχόλιο. Η τηλεόραση είναι αδιάψευστος μάρτυρας».

Για το ότι η Ομόνοια έχει δίκαιο: «Βγάλαμε ανακοίνωση, συμφωνούμε ότι η Ομόνοια αδικήθηκε στη συγκεκριμένη φάση του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ