aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κάνενα φάουλ, ούτε οφσάιντ, κανείς δεν ασχολήθηκε»

«Κάνενα φάουλ, ούτε οφσάιντ, κανείς δεν ασχολήθηκε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρεάς Δημητρίου, μίλησε σήμερα στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, το επόμενο με την Πάφος FC, αλλά και τα… παράπονα για τη διαιτησία από τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά: «Δεν ξέρω αυτός που επιμελήθηκε το δελτίο αν το έγραψε με οπαδικό ή αντικειμενικό σκεπτικό. Δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ, ούτε οφσάιντ στο δεύτερο. Πρόκειται για δύο φάσεις για τις οποίες δεν ασχολήθηκε κανείς και δεν γνωρίζω γιατί διαπιστώθηκαν με αυτό τον τρόπο από αυτόν που σύνταξε το δελτίο Τύπου. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα μετά το παιχνίδι με τους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας και δεν υπήρχε ούτε υπόνοια ότι θα συζητιόνταν η διαιτησία. Δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό, ούτε λεκτική αντιπαράθεση ούτε τίποτα ανάμεσα στον κόσμο. Συγχαίρουμε και τους οπαδούς της Ομόνοιας και τους λιγοστούς της Άχνας και τέτοιες ενέργειες τιμούν το ποδόσφαιρό μας (σ.σ. αναφέρθηκε στη συγχαρητήρια ανακοίνωση Εθνικού Άχνας)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ