aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚανείς άμοιρος ευθυνών στην Ομόνοια

Κανείς άμοιρος ευθυνών στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δικαιολογημένη απόλυτα η γκρίνια στην Ομόνοια για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία, όμως για τις απώλειες βαθμών στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, ο Τζον Κάρβερ και οι παίκτες του δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Οι πράσινοι για 90 λεπτά κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, όμως επαναπαύτηκαν, χαλάρωσαν και ισοφαρίστηκαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Εκείνο που ξένισε περισσότερο όμως, ήταν η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Ήταν σαν να έπεσε ο διακόπτης και τα πάντα σκοτείνιασαν γύρω από τους παίκτες, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Λανθασμένος ήταν και ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Τζον Κάρβερ όταν η Ομόνοια ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, τόσο με τις αλλαγές που έκανε όσο και με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα. Και εξηγούμε: Η κίνηση να αντικατασταθεί ο Τουρέ, ο οποίος κρατούσε μπάλα κι ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση από πλευράς Ομόνοιας, δεν αποδείχθηκε ορθή.

Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή να συνεχίσει να παίζει η ομάδα με δύο επιθετικούς, παρά να δώσει βάρος στο κέντρο της, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον Ερμή να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις ανά πάσα στιγμή. Και στο τέλος η ζημιά έγινε σε «συνεργασία» με το τραγικό λάθος του Γιάννη Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ