aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚανάλι συνεργασίας με τους Πειραιώτες για την Ομόνοια

Κανάλι συνεργασίας με τους Πειραιώτες για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την ανάπτυξη στενών σχέσεων και την προοπτική συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα επιδιώξει η Ομόνοια, η οποία εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε «κανάλι» επικοινωνίας με τους ερυθρόλευκους.

Οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έγιναν μεταξύ των προέδρων των δύο συλλόγων αλλά από άτομα των διοικήσεων μέσω τηλεφώνου. Φάνηκε μάλιστα να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, αφού και από τον πρωταθλητή Ελλάδας υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία του με κάποια κυπριακή ομάδα, με την Ομόνοια να αποτελεί γι’ αυτόν μια εξαιρετική επιλογή.

Όπως πληροφορείται το «Goal», αυτός είναι και ο λόγος που πιθανόν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν επαφές με αντιπροσωπεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Τον διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού» θα συνοδεύει και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο είναι πλήρως ενημερωμένο για τις επαφές των δύο πλευρών.

Ο σκοπός της πρώτης συνάντησης θα είναι αρχικά μια καλύτερη γνωριμία και ακολούθως να διασαφηνιστεί το πλαίσιο για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία. Πάντως, είναι αλήθεια ότι οι πράσινοι προσβλέπουν σε μια πολυεπίπεδη συνεργασία τόσο σε θέματα μετεγγραφών (π.χ παραχώρηση παικτών) όσο και σε άλλα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου (π.χ μάρκετινγκ, ακαδημίες κ.ά).

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν τελικά καρποφορήσουν οι προσπάθειες για συνεργασία με τον Ολυμπιακό, βοηθηθεί σε πολλά επίπεδα η Ομόνοια, αφού θα αποκτήσει ένα δυνατό «συμπαίκτη» στον πλευρό της, ενώ θα διευρύνει και τους ευρωπαϊκούς της ορίζοντες. Εξελίξεις αναμένονται λοιπόν σύντομα, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Αθήνα, μέσα από την οποία θα φανεί εάν θα βγει άσπρος καπνός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ