Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαμίνσκι: Στην έξοδο και πλησιάζει Ομόνοια

Καμίνσκι: Στην έξοδο και πλησιάζει Ομόνοια

Η Ομόνοια βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση τερματοφύλακα και όλα δείχνουν πως πλησιάζει η ώρα που θα μπει ένα τέλος στο ψάξιμο.

Όλα συνηγορούν πως ο εκλεκτός θα είναι ο Τόμας Καμίνσκι, για τον οποίον γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός Τσάρλτον, καθώς έχει τεθεί εκτός πλάνων του Νέιθαν Τζόουνς, ο οποίος διαθέτει πλέον δύο νέους τερματοφύλακες.

Ο Καμίνσκι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα απέναντι στην Ντέρμπι Κάουντι και θεωρείται θέμα χρόνου να λυθεί η συνεργασία του με την Τσάρλτον, ανοίγοντας τον δρόμο για την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις για τον Κουλιμπαλί

Από εκεί και πέρα, οι «τριφυλλοφόροι» ψάχνουν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Φράνσις Ουζόχο, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, παραμένει στο ρόστερ και υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τη Σεντ Τρουίντεν, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ