aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαμία παρέκκλιση από το πλάνο του

Καμία παρέκκλιση από το πλάνο του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καμιά παρέκκλιση από το αρχικό πλάνο του Νίκου Νταμπίζα δεν έχει προκύψει για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας. Παρόλο που διαφάνηκε πως η ομάδα «πονά» στον μεσοαμυντικό μηχανισμό της και φαντάζει επιβεβλημένη η παρουσία ακόμη ενός έμπειρου και ικανού στόπερ, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων έθεσε εξαρχής τις προτεραιότητές του. Ποιες είναι αυτές; Ανασταλτικός μέσος και επιθετικός.

Άλλωστε, δύο κενές θέσεις ξένων/κοινοτικών υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ. Η όποια επιπλέον κίνηση, που πιθανό να αφορά κεντρικό αμυντικό, θα προκύψει εφόσον αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ.

Γι’ αυτό και ο Νταμπίζας, πρωτίστως, κινείται για επιθετικό και μέσο ποδοσφαιριστή. Για την πρώτη περίπτωση, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης παραμένει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή. Πληροφορίες μας φέρουν τον «Ντάμπι», σε συνδυασμό με την προσπάθειά του για διευθέτηση φιλικού αγώνα με το «τριφύλλι» της Αθήνας, να θέλει να πείσει τον 24χρονο επιθετικό να μετακινηθεί στην Ομόνοια.

Δεν είναι και η πιο απλή περίπτωση, λόγω συμβολαίου. Ωστόσο, η επιθυμία ο «Κλώνα» να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ίσως είναι το πιο δυνατό χαρτί στην προσπάθεια απόκτησής του, τουλάχιστον με τη μορφή δανεισμού. Όσο δεν καταλήγει σε άλλη ομάδα και η Ομόνοια δεν κλείσει επιθετικό, το όνομά του θα «παίζει» για τους πράσινους.

Η περίπτωση μέσου επιβάλλει, επίσης, υπομονή. Φαντάζει παρόμοια με του Κλωναρίδη, παρόλο που δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε όνομα. Ο Νταμπίζας αναμένει το κατάλληλο τάιμινγκ για να «χτυπήσει». Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, όμως αυτός εκεί να περιμένει. Κάνει υπομονή αφού θέλει κάτι καλό.

Παρόλο που στην Ελλάδα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα καταλήξει στην Ομόνοια, πληροφορίες μας από πλευράς πρασίνων κάνουν λόγο πως δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο. Για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν τρεις επιλογές, Καρλίτος, Φιλιώτης και Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ