aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κάμε τη κκελέ σου πάνω, είσαι παιχταράς» (pics)

«Κάμε τη κκελέ σου πάνω, είσαι παιχταράς» (pics)

Η φετινή σεζόν για την Ομόνοια δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελαν στο πράσινο οικοδόμημα. Από νωρίς η εμφανίσεις της ομάδας προβλημάτισαν, απομακρύνθηκαν από τις πρώτες θέσεις, αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου και τώρα καλούνται να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για έξοδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο η Ομόνοια από την φετινή σεζόν έχει να κρατήσει αρκετά θετικά, και ένα εξ αυτών είναι η παρουσία του Φάνου Κατελάρη στην εντεκάδα, ενός ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στις ακαδημίες των πρασίνων, περίμενε την ευκαιρία του, την άρπαξε, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, με τις δύο πλευρές να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Το λάθος του Κατελάρη στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στοίχισε στον ίδιο αφού μετά το ματς ήταν φανερά στεναχωρημένος, κάτι που επαλήθευσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στις δηλώσεις του. Το χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στην δυτική κερκίδα, έδωσε το πρώτο σύνθημα ηρεμίας και στήριξης προς τον Κύπριο διεθνή, ο οποίος μέσω της χθεσινής του ανάρτησης στο Instagram δείχνει ότι μέσω αυτού του λάθους έγινε πιο δυνατός και κρατά το κεφάλι ψηλά.

Οι φίλοι των πρασίνων δεν έμειναν μόνο στο χειροκρότημα, αλλά μέσω των σχολίων τους στην φωτογραφία του Κύπριου αμυντικού, του δίνουν θάρρος ενόψει της δύσκολης συνέχειας μιλώντας για το πρόσωπο του με κολακευτικά λόγια. Πιο κάτω οι σχετικές φωτογραφίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ