aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαμαρά - Βαλμπουενά: Η παρεξήγηση στο ματς με την Ομόνοια

Καμαρά – Βαλμπουενά: Η παρεξήγηση στο ματς με την Ομόνοια

Το άγχος και η αδρεναλίνη ενός κρίσιμου αγώνα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παρεξηγήσεις ανάμεσα σε συμπαίκτες. Αυτό έγινε και στο ματς του Ολυμπιακού και την Ομόνοια ανάμεσα σε Μαντί Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες δεν έβγαλαν μια συνεργασία και κουβέντα στην κουβέντα «αρπάχτηκαν». Το περιστατικό περιγράφει το «Φως των Σπορ».

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Όταν μια ομάδα είναι φαβορί για μια πρόκριση αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ και δεν της «βγαίνει» το ματς, υπάρχει σοβαρή δικαιολογία για τους παίκτες να εκνευρίζονται από την ένταση και το άγχος. Γι’ αυτό και συμβαίνουν κάποια περιστατικά όπως αυτό του Καμαρά με τον Βαλμπουενά, στο πρώτο ημίχρονο με την Ομόνοια. Κάτι είπε ο Γάλλος για μια συνεργασία που δεν έγινε σωστά, δεν άρεσε η παρατήρηση στον Καμαρά, βγήκε η αντίδραση με κάποια λόγια ή κινήσεις χεριών… Αμέσως πέρασε, αλλά ωραία εικόνα δεν ήταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ