aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαλύτερα ο Τζίμης, σήμερα τα σπουδαία

Καλύτερα ο Τζίμης, σήμερα τα σπουδαία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χθες ο Δημήτρης Χριστοφή, ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε στο ματς με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Ως γνωστόν, ο διεθνής επιθετικός, που χθες το απόγευμα έδωσε και το «παρών» του στην προπόνηση της Εθνικής, ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό. Χθες, όπως πληροφορούμαστε, αισθανόταν πολύ καλά και εκφράζεται η πίστη πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ωστόσο, περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν σήμερα. Αναλόγως, θα μείνει ή όχι με την αποστολή της Εθνικής για το ματς με το Βέλγιο την επόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ. Σε αναμμένα κάρβουνα και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χριστάκης Χριστοφόρου, καθώς ο Χριστοφή αποτελεί μια πολύτιμη και βασική μονάδα.

Την ίδια ώρα, οι Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Παναγιώτου ανεβάζουν ρυθμό και υπολογίζεται πως αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τη Δόξα.

Οι πράσινοι θα προπονηθούν και το απόγευμα, ενώ αύριο θα αγωνιστούν στην τιμητική φιλική συνάντηση για τον Ασίς, με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ακολούθως, Πέμπτη και Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση και το Σαββατοκύριακο ρεπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ