aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καλύπτεται ο διαιτητής, αλλά εναντίον μας όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις»

«Καλύπτεται ο διαιτητής, αλλά εναντίον μας όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου.

Η αρχική του τοποθέτηση για το χθεσινό παιγνίδι με την ΑΕΚ: «Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που είχαμε αρκετές πιθανότητες να πετυχαίναμε εάν δεν ερχόταν η κόκκινη κάρτα, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Χθες είδαμε και πάλι την ομάδα να βγάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες στην ανασταλτική μας λειτουργία, ενώ δημιουργικά φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ μέχρι το σημείο της αποβολής, είχαμε την κατοχή της μπάλας, ήμασταν επιθετικοί, ισοφαρίσαμε και εκεί που φαινόταν ότι μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ, μείναμε με δέκα παίκτες. Ακολούθως η ομάδα πάλεψε, όμως μείναμε με τον ένα βαθμό. Όπως είπαμε και προηγουμένως, έχουμε στρέψει ήδη την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για το ότι η Ομόνοια δέχθηκε γρήγορο γκολ σε άλλο ένα παιχνίδι: «Είναι πράγματα που έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Το τι φταίει δεν είναι το πιο σημαντικό πέραν του να βρούμε τρόπο να το διορθώσουμε. Μέσα από τα επόμενα παιχνίδια στόχος μας είναι να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Χρόνος για να κάνουμε τις μεγάλες διαφοροποιήσεις στην ομάδα δεν υπάρχει τώρα. Μέσα από τα επόμενα παιχνίδια μέσα στις δυνατότητες που έχουμε και τους ποδοσφαιριστές που έχουμε θα παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Οι ουσιαστικές διαφοροποιήσεις για να φτιάξουμε την Ομόνοια που θέλουμε είναι ένα στοίχημα που μετατίθεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα: «Δεν είχαμε την πολυτέλεια να δούμε χθες τις φάσεις. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις αν και διαπιστώνεται πως ο διαιτητής καλυπτόταν από τους κανονισμούς σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό που είναι υπό συζήτηση είναι πως όλες οι αμφισβητούμενες δύσκολες φάσεις είναι εναντίων της Ομόνοιας. Υπάρχει η συζήτηση για το γκολ που σημείωσε ο Ντάρμπισαϊαρ. Είναι μια εντελώς διαφορετική φάση με αυτήν που είχαν κόντρα στον Ερμή. Ο Ντάρμπισαϊαρ κάνει την προσπάθεια του και έρχεται ο τερματοφύλακας και πέφτει πάνω του. Όσα παιχνίδια μας έκανε φέτος ο Λούκας Σωτηρίου ήταν ακριβοδίκαιος. Από εκεί και πέραν αυτό που είναι από συζήτηση είναι η φάση του γκολ του Ματ».

Για τον κόσμο και την απογοήτευση που υπάρχει: «Είχαμε πει και εμείς ότι η εικονα σε καποια φετινά παιχνίδια ηταν ντροπιαστική. Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου. Είμαστε στεναχωρημένοι με την τροπή που πήρε η χρονιά, στην οποία επιλέξαμε να πορευθούμε με διαφορετικό τρόπο. Οι επιλογές δεν μας βγήκαν αλλά είναι επιλογές που έγιναν από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να μηδενίζουμε τα πάντα όμως το γενικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και η εικόνα της ομάδας μας στεναχωρεί όλους. Το διοικητικό συμβούλιο κοιτάζει την επόμενη μέρα, ήδη άρχισε να αξιολογείται το πώς θα λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο στόχος είναι προς το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσουμε επαφές με προπονητές. Θα ήταν καλό να είχαμε προπονητή μέχρι την διακοπή, αλλά δεν μπαίνουμε σε χρονοδιαγράμματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Για τον Φλορέσκου που δέχθηκε κόκκινη, ο κανονισμός καλύπτει τον διαιτητή. Υπαρχει ομως και η άλλη πλευρα του νομισματος, με τους διαιτητες να εχουν παρει οδηγιες να εξαντλούν ολα τα περιθωρία και σε περιπτωση 2ης κιτρινης-κοκκινης, αυτη να ειναι “γεμάτη”. Για τον Αζίζ, έχει ένα πρόβλημα σε μια περιοχή κοντά στον ώμο. Δυστυχώς φάνηκε πως ο ποδοσφαιριστής αν και ήθελε να συνεχίσει, οι πόνου είναι ανυπόφοροι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε ελάχιστους μυϊκούς τραυματισμούς αλλά ταλαιπωρούμαστε από αυτές τις περιπτώσεις. Για τον αγώνα με την Ανόρθωση θα είναι εκτός ο Άρνασον, ο Κατελάρης, ο Κωνσταντινίδης που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, ο Φλορέσκου και για τον Αζίζ θα πρέπει να περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ