aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαλοθέου για Παπασταύρου: «Ο άνθρωπος φέτος τα κατάφερε και μπράβο του...»

Καλοθέου για Παπασταύρου: «Ο άνθρωπος φέτος τα κατάφερε και μπράβο του…»

Για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Ομόνοια κατά τα τελευταία δύο χρόνια με τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου, τη διοικητική σταθερότητα και την επιτυχημένη διακοπείσα σεζόν αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Γιάννος Καλοθέου, μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».

Κληθείς από τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου να απαντήσει αν παρακολουθεί με ενδιαφέρον, είπε αρχικά: «Ναι, παρακολουθώ τα πράγματα και έχω πολύ θετική γνώμη. Έχω γνωρίσει τον κύριο Παπασταύρου, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον όμιλο των παλαιμάχων και είπε μία πολύ σωστή κουβέντα. Είπε “παιδιά εγώ δεν κατέχω από ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσω να βάλω τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις”. Την πρώτη χρονιά δεν το πέτυχε αυτό, τη δεύτερη όμως τα κατάφερε και μπράβο του. Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας, έχει στήσει μία ομπρέλα που λειτουργεί αρκετά καλά. Φέτος ήμασταν λίγο άτυχοι διότι θεωρώ πως αν τέλειωνε το πρωτάθλημα, είχαμε πιθανότητες να στεφθούμε πρωταθλητές. Θεωρώ πως ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και εγώ είμαι ευχαριστημένος με το θέαμα που είδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως, λείπει ακόμα η ταυτότητα της επιθετικής Ομόνοιας όπως την ξέραμε εμείς και όπως τη μάθαμε και μεγαλώσαμε με αυτή».

Διαβάστε επίσης:
– Καλοθέου στον Active: «Τα τσούγκρισα με τον Λάρκου, υπήρξε κομματική παρέμβαση»

Απαντώντας στην άποψη των συναδέλφων πως τα πράγματα σήμερα άλλαξαν στο ποδόσφαιρο, απάντησε: «Διαβάζεις τις συνεντεύξεις του Κλοπ; Ο Κλοπ λέει “θέλω μία ομάδα με το δικό της DNA που να εκπροσωπεί τη Λίβερπουλ”. Η Λίβερπουλ ήταν επιθετικογενής από τα γεννοφάσκια της. Αυτό εννοώ ότι η ομάδα είναι επιθετικογενής. Εάν η Ομόνοια δεν είναι επιθετικογενής, φεύγει το DNA και η ταυτότητα της, χωρίς να σημαίνει αυτό πως ο άνθρωπος δεν κάνει καλή δουλειά, έτσι;».

Και συνέχισε: «Σας λέω για το DNA, όχι για την παρουσία της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν. Τη θέλω πιο επιθετικογενή, δεν είπα πως δεν είναι καλή η ομάδα. Η ομαδικότητα είναι το καλύτερο στοιχείο στην Ομόνοια και θεωρώ πως δεν υπάρχει παίκτης που να υπερτερεί πολύ από τους υπόλοιπους. Είναι ομάδα η Ομόνοια, σύνολο και αυτό πιστώνεται στον προπονητή».

«Βλέπω την Ομόνοια να είναι από τα φαβορί. Θεωρώ πως η Ομόνοια θα είναι στις θέσεις 1-2 τουλάχιστον, το πολύ 3η, διότι ξέρω τη δυναμική κάθε ομάδας. Η Ομόνοια έχει ανοδική δυναμική πορεία, ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καθοδική, ο Απόλλωνας σε στάσιμη και η Ανόρθωση σε ανοδική. Η ΑΕΚ είναι σε στάσιμη κι αυτή», κατέληξε.

Σημείωση: Θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλυπτικές ιστορίες από τον Καλοθέου αύριο, οπόταν μείνετε συντονισμένοι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ