aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καλό που εργάστηκα στην Ομόνοια, αλλά υπάρχει διαφορά»

«Καλό που εργάστηκα στην Ομόνοια, αλλά υπάρχει διαφορά»

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ως γνωστόν εδώ και λίγες μέρες ανέλαβε ως αρχιπροπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έπειτα από επιλογή του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε και στην Ομόνοια.

Ο 37χρονος Δανός προπονητής, μίλησε σε ιστοσελίδα της Δανίας (bold.dk) για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και έκανε αναφορά για την παρουσία του στην Ομόνοια. Σημείωσε ότι γι’ αυτόν η εμπειρία του στην Κύπρο αποτελεί πλεονέκτημα στη δουλειά που θέλει να κάνει, αν και υποστήριξε ότι υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα.

Αναλυτικά το απόσπασμα: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο χρόνος που εργάστηκα στην Κύπρο (σ.σ. Ομόνοια) μου έκανε καλό για το έργο μου. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποια πράγματα με τα οποία μπορώ να συμφωνήσω, αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα είναι διαφορετική από την Κύπρο. Υπάρχει μία μικρή διαφορά στην κουλτούρα, αλλά σίγουρα είναι πλεονέκτημα ο χρόνος που είχα στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ