aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάλεσμα για στήριξη και συγχαρητήρια στα υπόλοιπα σωματεία

Κάλεσμα για στήριξη και συγχαρητήρια στα υπόλοιπα σωματεία

Η Ομόνοια καλεί τον στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για βοήθεια στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών. Παράλληλα συγχαίρει όλα τα αθλητικά σωματεία, φορείς και οργανώσεις, που έχουν ήδη ανταποκριθεί και παράλληλα καλούμε όσους δεν το έπραξαν ακόμη, να το πράξουν το συντομότερο.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που καθηλωμένοι παρακολουθούμε να διαδραματίζονται στην Ελλάδα, ως Ομόνοια δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό που για ακόμα μια φορά βιώνει τις εφιαλτικές συνέπειες της πύρινης λαίλαπας.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, να ανταποκριθεί και να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την αποστολή τους στην Ελλάδα. Οι φίλοι μας μπορούν να μαζέψουν τα είδη πρώτης ανάγκης και να τα μεταφέρουν στο Fan Club της Λακατάμιας, όπου έχει ήδη αρχίσει η συλλογή, και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 27/07.

Ταυτόχρονα συγχαίρουμε όλα τα αθλητικά σωματεία, φορείς και οργανώσεις, που έχουν ήδη ανταποκριθεί και παράλληλα καλούμε όσους δεν το έπραξαν ακόμη, να το πράξουν το συντομότερο. Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ