aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαλείται να δείξει τα «κυβικά» του ο Μιλόγεβιτς

Καλείται να δείξει τα «κυβικά» του ο Μιλόγεβιτς

Aναφορά στον τεχνικό του Πανιώνιου και πρώην προπονητή της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κάνει για ακόμα μία φορά η ιστοσελίδα Marca-sl.gr.

Αναλυτικά πιο κάτω το δημοσίευμα:

«Μεγάλο το δέλεαρ της νίκης για τον Πανιώνιο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ο “Ππληροφοριοδότης” έχει τις λεπτομέρειες… Βλέπετε, εδώ που έφτασαν τα πράγματα με τους κυανέρυθρους να βρίσκονται στο -7 απ΄την πρώτη θέση και έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, στην πλατεία κυκλοφορούν τελευταία ουκ ολίγοι τολμηροί που κάνουν όνειρα.

Μια φορά, ο κόσμος έδωσε το σύνθημα στην υποδοχή που επιφύλαξε στην ομάδα αμέσως μετά το “διπλό” στο Φάληρο με το σύνθημα “νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές” να “κουνάει” την Νέα Σμύρνη. Είναι κι εκείνος ο περυσινός άθλος της Λέστερ στην Premier League που κάνει πολλούς και σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες (εκτός Αγγλίας) να πιστεύουν στα μεγάλα όνειρα. Εκτός όμως απ΄τον Πανιώνιο, μεγάλο είναι το δέλεαρ της νίκης και σε προσωπικό επίπεδο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο επερχόμενο… ραντεβού με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός διανύει μια περίοδο όπου η μετοχή του όχι απλά ανεβαίνει, αλλά “καλπάζει” στο εγχώριο προπονητικό χρηματιστήριο. Λογικό υπό την έννοια πως πιστώνεται και εξαργυρώνει την εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τότε πολλά θα μπορούσαν να συμβούν. Ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πως τα «εμπορικά» παιχνίδια κόντρα στην “Big 4” του ελληνικού πρωταθλήματος διαθέτουν ξεχωριστό ειδικό βάρος και οι επιτυχίες μετρούν διπλά.

Και για την ομάδα που “ζορίζει” τους “μεγάλους” και για τους εκάστοτε προπονητές. Ο Σέρβος κόουτς του Πανιωνίου σε πέντε παιχνίδια κόντρα στην “Big 4” μετράει δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και μία ήττα απ΄τον Ολυμπιακό. Το εντός έδρας παιχνίδι που έρχεται με την Ένωση μαζί με εκείνα κόντρα σε Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι κυκλωμένα στην προσωπική ατζέντα του 47χρονου προπονητή. Και σε αυτά τα παιχνίδια καλείται να δείξει τα “κυβικά” του και να φτιάξει ακόμη περισσότερο το όνομά του. Καλοκαίρι έρχεται…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ