aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαλά ο Κανού, εξετάζεται ο Πιτ

Καλά ο Κανού, εξετάζεται ο Πιτ

Δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Κανού, που τον κράτησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Όσον αφορά στον Φελτχούιζεν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το προχθεσινό ματς, θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός (στο γόνατο) και ο χρόνος αποθεραπείας του. Οι πιθανότητες πάντως να προλάβει το επικείμενο παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Παναγή θα μεταβεί στο Βέλγιο όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, οι Εκίθα και Δημητρίου είναι τραυματίες, ενώ δεν θα υπολογίζεται και ο Καντέ, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Επανέρχεται ο Γ. Σοάρες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ