aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚακουλλής: Οι μελλοντικοί στόχοι κι αυτοί που τον βοηθάνε (vid)

Κακουλλής: Οι μελλοντικοί στόχοι κι αυτοί που τον βοηθάνε (vid)

Παρακολουθήστε πλάνα από την υπογραφή των συμβολαίων της Ομόνοιας με τον Ανδρόνικο Κακουλλή, καθώς και τις πρώτες δηλώσεις του στο OFC TV! Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στα πρώτα συναισθήματα του, τι θυμάται από την πορεία του στην Ακαδημία μέχρι την πρώτη ομάδα και εξήρε τη βοήθεια που του προσφέρουν καθημερινά ο προπονητής, οι συμπαίκτες του και ο κόσμος της Ομόνοιας!

-Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και περήφανο».

-Προέρχεσαι από την Ακαδημία της Ομόνοιας, έφθασες στην πρώτη ομάδα και τώρα ανανεώνεις το συμβόλαιο σου για τα επόμενα χρόνια. Τι θυμάσαι περισσότερο από αυτή τη διαδρομή;

«Θυμάμαι έντονα το πρώτο μου παιχνίδια στην Ακαδημία της Ομόνοιας, γιατί εκπλήρωσα ένα όνειρο μου. Έπειτα ήταν το ντεμπούτο μου στην πρώτη ομάδα. Όλη αυτή η πορεία με κάνει αρκετά χαρούμενο».

-Στη φετινή χρονιά πήρες ευκαιρίες τις οποίες αξιοποίησες. Ήταν κάτι που περίμενες στην αρχή της σεζόν πως θα γινόταν;

«Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο νέος προπονητής γνώριζα καλά πως όλα αρχίζουν από το μηδέν. Ήταν στα πόδια μου να κερδίσω όσα περισσότερα λεπτά μπορούσα. Αυτό έγινε και πλέον συνεχίζω τη σκληρή δουλειά».

-Η ομάδα φέτος παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική. Πως περιμένεις τη συνέχεια της χρονιάς;

«Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και αυτό φαίνεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική».

-Έχεις την τύχη να έχεις για συμπαίκτες ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρίες. Πώς είναι η σχέση σου μαζί τους και τι σημαίνει αυτό για εσένα;

«Με τους συμπαίκτες μου έχουμε μία πολύ καλή σχέση, όσα χρόνια και αν έχουμε διαφορά στην ηλικία. Μας βοηθούν όλους τους μικρούς και εμένα προσωπικά. Μαθαίνω από αυτούς. Είναι πολύ θετικό που βλέπω καθημερινά σωστούς επαγγελματίες».

-Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι με την ομάδα;

«Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να καθιερωθώ στην ομάδα και να βοηθώ για την υλοποίηση των στόχων μας».

-Ο κόσμος δείχνει πως είναι δίπλα σου και σε στηρίζει. Τι μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη, γιατί με βοηθάει πάρα πολύ παιχνίδι με παιχνίδι. Να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους στο τέλος της χρονιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ