aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚακουλλής: «Έπρεπε να μην τρέχουμε άσκοπα και μας βγήκε»

Κακουλλής: «Έπρεπε να μην τρέχουμε άσκοπα και μας βγήκε»

Με ένα γκολ και μια ασίστ ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ομόνοιας στη σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Αντβέρπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Σίγουρα ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καλές προϋποθέσεις αλλά μετά το έλεγξε η Αντβέρμπ, έδειξαν ότι έχουν ποιότητα. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά μετά νομίζω στο πρώτο λάθος που έκαναν το εκμεταλλευτήκαμε σε πολύ καθοριστικό σημείο. Εκεί άλλαξε το παιχνίδι και ήταν καθαρά στο χέρι μας».

Για το που οφειλόταν η οπισθοχώρηση της Ομόνοιας στο πρώτο μέρος είπε: «Με την ποιότητα που είχαν με την μπάλα στα πόδια έπρεπε να μην τρέχουμε άσκοπα πάρα πολύ γι’ αυτό οπισθοχωρήσαμε λίγο. Από ότι φαίνεται μας βγήκε».

Αν του αρέσει περισσότερο να σκοράρει ή να μοιράζει ασίστ, είπε: «Σίγουρα να σκοράρει η ομάδα. Γκολ ή ασίστ εγώ είμαι πάλι ευχαριστημένος».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Όπως είπε ο προπονητής μας αυτό είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο στο Βέλγιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ