aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαϊάφας στον Active: «Ο Μπεργκ κατέχει το άθλημα, έχει δίπλα του και τον Λάρκου»

Καϊάφας στον Active: «Ο Μπεργκ κατέχει το άθλημα, έχει δίπλα του και τον Λάρκου»

Την προσφορά του Χένινγκ Μπεργκ στη φετινή Ομόνοια, εκθείασε ο Κώστας Καϊάφας, τονίζοντας πως «κατέχει το άθλημα», ενώ αναφέρθηκε και στο τι προσφέρει στην ομάδα ο Λάρκου. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και πρώην προπονητής του, είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον «Active» (107.4&102.5).

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να βρει καλές συνθήκες εκεί που θα δουλέψει και στη φετινή Ομόνοια τις βρήκε. Όμως, ο συγκεκριμένος προπονητής κατέχει το άθλημα και είναι πολύ οργανωτικός, σε κάτι που υστερούσα εγώ αρκετά. Ξέρει τι του γίνεται και δεν φοβάται να κάνει εκείνο που θέλει και πιστεύει. Με βάση και τη δική μου εμπειρία ως παίκτης, οι περισσότεροι προπονητές φοβόνταν να κάνουν κάποια πράγματα που ήθελαν», είπε ο Καϊάφας.

Διαβάστε επίσης:

Και συνέχισε: «Φαίνεται πως και οι άνθρωποι που είναι πίσω από τον Μπεργκ, ένας απ’ αυτούς είναι ο Νεόφυτος Λάρκου που ξέρει την ομάδα και την κυπριακή πραγματικότητα, τον βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η φετινή ομάδα, εάν δεν είχαμε τη διακοπή, πιστεύω ότι είχε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρόλο που η Ανόρθωση κι άλλες ομάδες είναι κοντά. Η φετινή Ομόνοια είναι ομάδα του προπονητή και του Λάρκου, δεν έχει το μεγάλο αστέρι. Είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Μπορεί κατά τη δική μου την άποψη να θέλει σε κάποια πράγματα κάτι περισσότερο, όμως είναι ένα δεμένο σύνολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ