aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαϊάφας για τον «χασάπη» Τούντορ: «Και τι δεν του είπα, έφαγε και μια γλάστρα»

Καϊάφας για τον «χασάπη» Τούντορ: «Και τι δεν του είπα, έφαγε και μια γλάστρα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κανένας Ομονοιάτης δεν πρόκειται να ξεχάσει το μαύρο βράδυ της 28ης Αυγούστου του 2014, όταν η ομάδα του έφτασε τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί βρήκε στον δρόμο της τον Αλεξάντερ Τούντορ.  Τον Ρουμάνο «χασάπη» διαιτητή ο οποίος «χειρούργησε» με το γάντι τους «πράσινους» και σκότωσε τα όνειρά όλων στον «τριφύλλι» για πρόκριση σε ομίλους διασυλλογικής διοργάνωσής, σημαδεύοντας παράλληλα και αρνητικά τη διαδρομή της Ομόνοιας στα ποδοσφαιρικά μας πράγματα.

Όπως όλοι οι Ομονοιάτες, έτσι και ο Κώστας Καϊάφας που ήταν προπονητής της ομάδας τότε, δεν ξεχνά εκείνη την ημέρα και τον «δράκουλα» διαιτητή, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον «Active» (107.4 & 102.5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» ανέφερε πως εκείνο το παιχνίδι έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του, για αρνητικούς όμως λόγους.

Διαβάστε επίσης: Καϊάφας στον Active: «Αν δεν ήταν το Απόλλων-Ομόνοια με τον Χατζηστεφάνου…»

«Το μόνο πράγμα που έμεινε άσχημα και έντονα χαραγμένο στη μνήμη μου από τα τόσα χρόνια στην καριέρα μου, ήταν ο επαναληπτικός με τη Ντιναμό Μόσχας. Αδικηθήκαμε κατάφωρα από τη διαιτησία και δεν μπορεί να ξεχαστεί, ειδικά όταν χάνεις την πρόκριση στους ομίλους στο τελευταίο δευτερόλεπτο και σε μια περίοδο που ο σύλλογος είχε οικονομικά προβλήματα», είπε με θυμό και παράπονο ο Καϊάφας κι ας πέρασαν πέντε χρόνια. «Δεν ήταν μόνο το γκολ που δεχθήκαμε και δεν έπρεπε να μετρήσει, πετύχαμε και δύο γκολ καθαρά που ακυρώθηκαν. Ήταν σφαγή σε τέτοιο επίπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα παρεκτράπηκα και τιμωρήθηκα με αποκλεισμό από τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες. Εκείνος ο Ρουμάνος διαιτητής, ο Αλεξάντερ Τούντορ, τα άκουσε όλα από εμένα. Και τι δεν του είπα, έφαγε και μια γλάστρα», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ